Piept de porc si carnaciori la gratar

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 5061 vizualizari

 

Preparatele la gratar sunt mult mai dietetice, le putem folosi langa garnituri variate si mai ales se fac foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept impanat de porc
  • 2 carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si carnaciori la gratar:

Carnea o spalam bine, o uscam cu un prosop de hartie, o condimentam dupa gust si o azvarlim pe gratarul incins. Putem folosi si gratarul de aragaz cand suntem acasa.



Noi foarte rar mancam carne de porc, dar pieptul asta impanat arata asa de bine la macelarie, ca nu m-am putut abtine! si am luat si niste carnaciori proaspeti sa variem putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si carnaciori la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean