Ciolan afumat la cuptor...

de Constelatialeu in Porc, 14 Ian 2014 | 7161 vizualizari

 

Ma lupt la greu cu porcu' ala pe care l-am transat...acum mi-a picat pe un ciolan afumat,statea cam inghesuit in frigider si am zis sa-i dau libertatea sa stea singur in cuptor.....si m-am impiedicat si de niste sampanie ramasa pe fundul sticlei....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 ml sampanie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cuptor...:

Ciolanul afumat il asezam frumos intr-un vas de yena,il ungem cu ulei de masline si turnam sampania peste el si dam la cuptor cca 3 ore la foc molcom.....cam asta-i treaba cu ciolanul, se serveste cu orice fel de garnitura,dupa preferinte......


PS.Eu am ros osul,noroc ca nu avea cine sa-mi faca poza,mai ales ca aparatul da rateuri.....sa zic merci ca am scos cateva poze cat de cat bunicele...

 

TIPS-URI

1

Ca sa se patrunda bine crestam ciolanul...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cuptor..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

danakarin 1

15.01.2014, 08:04

Totul minunat, dar imi pare rau de sampania aia...as fi baut-o....

diaconta 1

15.01.2014, 09:03

Meri,se zice "vaaai in ce hal arata" )))

MIUTA 1

16.01.2014, 12:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat