Escalop a la Zingara

de Sidy in Porc, 5 Dec 2010 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet porc
  • 4 pulpe pui
  • 200 g costita afumata
  • 400 g ciuperci taiate
  • 20 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Cotletul se portioneaza in felii iar pulpele de dezoseaza.Cotletul se bate putin ca snitelul apoi condimentam toata carnea( nu trebuie sa o saram cu mult timp inainte de a o prepara, deoarece lasa zeama, ceea ce o va face mai putin gustoasa).

Costita o taiem julien si ciupercile din conserva le golin de zeama de pe ele.

Cotletul il inabusim in ulei cu putina apa , pe ambele parti, pina isi schimba culoarea.

Ciupercile le inabusim in unt, adaugam costita , asezonam si lasam la inabusit cam 5 minute.

Dupa ce sunt inabusite le rasturnam peste carnea de porc, adaugam vinul, un pahar cu apa si carnea de pui.Acoperim cu capac si lasam la foc mic sa se patrunda bine toata carnea.

Cand carnea este fiarta , servim escalopul alaturi de piure de cartofi si orez, presarand deasupra patrunjel verde tocat.O salata de castraveti murati este binevenita...

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

06.12.2010, 01:38

am simtit miros de ciuperci

lia maria 1

06.12.2010, 11:01

oare mai ai o portie si pentru mine?

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!