Piept de pui aromat cu cartofi aurii

de cristeena20 in Pui, 3 Apr 2013 | 3530 vizualizari

 

Este un pranz foarte rapid si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 4 oua mici
  • 1/2 kg cartofi
  • ulei
  • sare, piper, praf de usturoi amestecat cu ardei,
  • rozmarin uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui aromat cu cartofi aurii:

Pregatim cartofii: ii taiem bucati mai mari dupa preferinta si ii fierbem pe jumate. Apoi ii prajim in ulei incins.


Carnea o portionam (sa nuf ie feliile prea subtiri). Le condimentam cu sare, piper, usturoi in praf amestecat cu ardei si pudram cu rosmarin (doar foarte putin).Le stropim cu putin ulei d emasline. Lasma asa cca 3 ore la frigider.


Gatim carnea la gratar si servim alaturi de cartofii aurii . Deasupra punem cate un ochi de ou (cu galbenus moale).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui aromat cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Aurelia 07_07 1

03.04.2013, 18:19

Tare bun

Zamfira 1

03.04.2013, 18:50

Rocsi 1

03.04.2013, 22:33

Servesc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos Gorgonzola