Piept de pui cu alune

de adriana65 in Pui, 8 Mai 2009 | 7833 vizualizari

 

Acest preparat se vrea a fi chinezesc. Cred ca am reusit sa-l incadrez in aceasta categorie, asa ca pentru un incepator .

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 20 g alune prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei iute
  • 20 ml sos de soia
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 25 g amidon alimentar
  • o punga de amestec de legume congelate ( de 400 g)
 
  • 1/2 lingurita pasta de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune:

Intr-un bol se pune sosul de soia si amidonul, se omogenizeaza apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, piper si foarte putina sare; se amesteca bine apoi se lasa deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se taie marunt si se prajesc in ulei pentru a-i da aroma. Se adauga carnea, se prajeste. Cand este gata se adauga alunele. Se lasa cateva minute apoi se scoate carnea din vas . In uleiul ramas, aromat, se pun legumele, putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin