Piept de pui cu bacon la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 6 Feb 2011 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  piept de pui
  • 4 felii bacon
  • 6-7 ciupeci
  • 2 ardei capia
  • sare, piper
  • 4 felii cascaval
  • parmezan

Garnitura

  • cartofi
  • sare, piper
  • rozmarin
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu bacon la cuptor:

Se dezoseaza pieptul de pui apoi fiecare parte se mai imaprte in doua asa obtinem 4 portii. Se aseaza intr-o tava fileul de pui se condimenteaza. Ciupecile se taie felii , kapia pai, Se aseaza peste pui  ardeiul, apoi ciupercile jumate din cantitate, baconul iarasi ciuperci se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 30 min. Dupa 30 min se ia folia se pun feliile de cascaval, parmezan ras si se mai lasa 5 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Kung Pao