Piept de pui cu buzunar(pentru Gaby + Cezaru')

de Bucataras Medi in Pui, 13 Feb 2012 | 2909 vizualizari

 

Chiar daca este mai fad mie una imi place pieptul de pui.....daca insa mai adaugam si niste "accesorii" la prepararea lui pai atunci chiar si celor care nu sunt prieteni cu el cred ca vor fi tentati macar sa guste.
Uffffffffffffffffffffffffffff,Diuta.......................cersetoare mai esti:))............promit ca urmatoarea reteta .........cu peste :))................este pentru tine.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • rozmarin
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru garnitura
  • 4 cartofi
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru umplutura
  • 1 ardei gras verde
  • o mana de salam uscat taiat cubulete
  • 1 mana de cascaval taiat cubulete
  • ulei de masline
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu buzunar(pentru Gaby + Cezaru'):

Pieptul de pui se spala, se indeparteaza pielea si se lasa la scurs. Condimentam cu sare si piper. Facem un amestec din vin, sos de soia, ulei de masline si rozmarin si turnam peste pieptul de pui pe care l-am taiat in jumatate pe verticala. Dam la frigider pentru circa 1 ora, timp in care ne ocupam de umplutura.....simplu.......


Curatam ardeiul si apoi il taiem cubulete. Taiem atat salamul cat si cascavalul cubulete. Punem totul intr-un bol, stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si ierburi de provence. Amestecam. Trebuie spus ca pentru umplutura putem folosi diverse variante........ce ne place sau ce avem prin frigider. Scoatem pieptul de pui din frigider, il uscam cu un prosop absorbant si apoi sectionam pe orizontala fiecare bucata in asa fel incat sa obtinem un fel de buzunar pe care il umplem cu amestecul de mai sus. Inchidem buzunarul presand putin pieptul de pui astfel incat sa nu iasa umplutura la coacere, apoi il asezam pe o folie de aluminiu. Strangem cat mai bine dupa care asezam pe gratarul unei tavi.


In tava am pus cartofii curatati, spalati, taiati in sferturi pe care ii stropim cu ulei de masline si ii condimentam cu sare, piper si rozmarin. Turnam un pahar cu apa si apoi dam la cuptor. Tinem circa o ora dupa care indepartam cu grija folia si mai lasam la cuptor pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita. Servim pieptul de pui taiat felii cu garnitura de cartofi cu rozmarin.....totul cald.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu buzunar(pentru Gaby + Cezaru')" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (62)

Sim0na 1

15.02.2012, 22:15

Ce bine arata...

nadina73 1

15.02.2012, 22:16

Maria fara cuvinte,pup

horia 1

16.02.2012, 12:01

"mai fad"?!?hhmmmm ... dupa cum l-ai preparat si prezentat,nu cred ca este chiar asa.felicitari!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut a la Gaby