Piept de pui cu cartofi

de pity19 in Pui, 30 Sep 2014 | 935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • 3 cartofi medii
  • sare , piper , chilli , boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • 1,2 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi:

Clatim cartofii si curatam de coaja ;


Taiem in patru fiecare dupa care feliute nici prea groase nici prea subtiri ;


Condimentam cu sare , piper , chilli si boia ;


Incingem o tigaie cu ulei , cat sa acopere cartofii ;


Dam la prajit pana sunt rumeniti bine ;


Scoatem pe un servetel de bucatarie si lasam pana nu mai sunt uleiosi ;


Pieptul de pui il taiem felii ; Condimentam cu sare si piper ; Cu un ciocan pentru snitel , le batem bine ;


Pregatim un gratar de aragaz , punem la incins ;


Cand acesta este incins adaugam pieptul de pui si lasam la rumenit pe ambele parti ;


Usturoiul il curatam de coaja, taiem feliute subtiri si punem peste cartofi ;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

30.09.2014, 12:01

Bunica 1

30.09.2014, 16:23

Excelenti!

babi5 1

04.10.2014, 19:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui