Piept de pui cu cartofi

de pity19 in Pui, 30 Sep 2014 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • 3 cartofi medii
  • sare , piper , chilli , boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • 1,2 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi:

Clatim cartofii si curatam de coaja ;

Taiem in patru fiecare dupa care feliute nici prea groase nici prea subtiri ;

Condimentam cu sare , piper , chilli si boia ;

Incingem o tigaie cu ulei , cat sa acopere cartofii ;

Dam la prajit pana sunt rumeniti bine ;

Scoatem pe un servetel de bucatarie si lasam pana nu mai sunt uleiosi ;

Pieptul de pui il taiem felii ; Condimentam cu sare si piper ; Cu un ciocan pentru snitel , le batem bine ;

Pregatim un gratar de aragaz , punem la incins ;

Cand acesta este incins adaugam pieptul de pui si lasam la rumenit pe ambele parti ;

Usturoiul il curatam de coaja, taiem feliute subtiri si punem peste cartofi ;

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui