Piept de pui gratinat, cu ciuperci si smantana

de alilianaa in Pui, 26 Feb 2015 | 1116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui
  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa mica
  • 200 ml smantana
  • 300 g cascaval
  • 30 ml vin sec alb
  • sare, piper, cimbru, usturoi
  • o ceasca de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat, cu ciuperci si smantana:

Pieptul de pui se portioneaza. Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cand este gata se aseaza pipetul de pui. Adaugam un graunte de usturoi semispart. Pieptul de pui se lasa cateva minute pe o parte si cateva minute pe alta pana prinde o crusta. Se adauga vinul si se lasa la inabusit cateva minute. Cand partea lichida s-a redus suficient, scoatem pipetul de pui pe servetele absorbante si se pune sare peste el. In uleiul in care a fost prajit pieptul de pui, se pune o ceapa tocata marunt, se lasa la calit. Se adauga ciupercile care au fost spalate si portionate. Se pune capacul, se lasa la inabusit. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se adauga smanatana, se potriveste de sare, piper, cimbru, se adauga cativa catei de usturoi si se aseaza si pieptul de pui. Se lasa toate impreuna in tigaie pret de cateva minute.


Preparatul se transfera intr-un vas de yena, se pune de-asupra cascaval si se mai da la cuptor pentru 5-7 minute. Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat, cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

26.02.2015, 20:24

Ne dai expirate?Numai Medi e ”di vină!

Rocsi 1

26.02.2015, 22:07

Mmmm...

Gherca Daniela 1

26.02.2015, 23:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas