Piept de pui cu cartofi si sos bechamel

de Andreea_Roz in Pui, 19 Aug 2013 | 34943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • o mana de rosii cherry (cam 8 am pus eu)
  • boia de ardei dulce
  • sare, piper (sau dupa preferinte - eu am pus delicat)
  • tarhon
  • Pentru sos
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 60 g cascaval
  • 120 g smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si sos bechamel:

Pregatim mai intai sosul Bechamel:

Untul il topim intr-o cratita, dupa ce s-a topit, adaugam faina in ploaie si amestecam, sa nu se faca cocoloase. Adaugam laptele rece treptat si amestecam pana se ingroasa; adaugam cascavalul ras si smantana si condimentam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent, uns cu unt (sau se poate pune putin ulei de masline) punem primul strat de piept pe pui taiat in fasii, condimentam cu boia de ardei dulce, apoi adaugam cartofii taiati rondele, rosiile cherry felii, condimentam cu delicat, acoperim totul cu sos Bechamel, punem niste tarhon uscat pe deasupra si introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste (cca. 20-30 min)

Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-0
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-1
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-2
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-3
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-4
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-5
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-6
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-7
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-8
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-9
Piept de pui cu cartofi si sos bechamel-10

COMENTARII (18)

ralu_ca

ralu_ca 1

29.03.2014, 11:31

ryta

ryta 1

02.07.2014, 16:56

iri_iri

iri_iri 1

24.03.2015, 22:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!