Piept de pui cu cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 23 Iul 2013 | 1207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • cascaval Delaco De senvis
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Am spalat si am taiat pieptul de pui in felii unpic mai grosute decat cele pentru snitele.


Am sarat si am piperat carnea, apoi am batut-o putin cu ciocoanul de snitele.


Am taiat cascavalul in feliute grosute.


Am asezat cate-o feliuta de cascaval peste fiecare bucata de carne, apoi am adus cealalta jumatate peste.


Itr-un bol punem ouale, 1 praf de sare si de piper si le batem bine.


Am dat "pachetelele" obtinute prin faina, apoi prin ou si le-am pus la prajit in ulei incins.


Le rumenim la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.


Servim "pachetelele" cat sunt calde (pentru ca se intinde cascavalul:X) alaturi de o garnitura de cartofii sau orice altceva!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

23.07.2013, 22:12

Ce bun. Vreau o bucatica

mihaelar63 1

23.07.2013, 23:03

Eu o bucatica pe maine , fac un sandvis la servici

Angelina_Elena 1

23.07.2013, 23:33

Mihaela, e perfect, mai am 3 bucati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu vinete coapte si piept de pui