Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am spalat si am taiat pieptul de pui in felii unpic mai grosute decat cele pentru snitele.
Am sarat si am piperat carnea, apoi am batut-o putin cu ciocoanul de snitele.
Am taiat cascavalul in feliute grosute.
Am asezat cate-o feliuta de cascaval peste fiecare bucata de carne, apoi am adus cealalta jumatate peste.
Itr-un bol punem ouale, 1 praf de sare si de piper si le batem bine.
Am dat "pachetelele" obtinute prin faina, apoi prin ou si le-am pus la prajit in ulei incins.
Le rumenim la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim "pachetelele" cat sunt calde (pentru ca se intinde cascavalul:X) alaturi de o garnitura de cartofii sau orice altceva!
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult