Piept de pui cu ciuperci si maioneza

de MIUTA in Pui, 28 Oct 2011 | 8695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un borcan ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • sare,vegeta
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si maioneza:

Am fiert pieptul de pui in apa cu vegeta cu gust de gaina.

Intre timp taiem ciupercile cubulete.

Cand pieptul de pui este fiert il scoatem din apa si il lasam la racit.

Cand este rece il taiem cubulete.

Il amestecam cu ciupercile,usturoiul zdrobit si maioneza.

Punem sare si amestecam foarte bine ingredientele.

E delicios!

TIPS-URI

1

Se poate pune in apa in care fierbe pieptul de pui si 2 morcovi.

2

Apa in care a fiert pieptul se poate transforma intr-o supa dulce de pui daca ii adaugam fidea fiarta separat si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Ina 1

30.10.2011, 19:45

Ce idee buna!

kamy 1

02.11.2011, 19:44

buna salatica

MVMih 1

16.12.2011, 16:31

Miuta, e clar ca au tabarat toti si nu mai ai. Se poate si pt mine o portie cat de mica cand mai prepari bunatate asta!?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Happy Wok