Pui cu smantana, usturoi si ciuperci

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 24298 vizualizari

 

Delicios..............
Puiul ca puiul, dar sosul.............. te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mijlocie
  • 5-6 ciuperci mari
  • 400 g smantana (Therezia - pt cei din Ardeal)
  • usturoi (in functie de cat va place de tare)
  • nucsoara
  • piper negru
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana, usturoi si ciuperci:


se curata ceapa, se spala si se taie julien


ciupercile se curata si ele, se clatesc si se taie julien


intr-un bol se amesteca smantana cu o lingurita de nucsoara, sare dupa gust, si un praf de piper negru proaspat macinat.


in prealabil se porneste cuptorul pentru a se incalzi


intr-o tava se aseaza pieptul de pui (spalat inainte si uscat - sters cu un servet de hartie)


peste pui se toarna sosul din smantana si se presara ceapa si ciupercile


se da la cuptor pt aprox. 40-45 min.


Bon appetit !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana, usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

28.06.2010, 12:47

yam, yam...ce bun e ...am pus si eu reteta la favorite...sigur am s-o incerc!

housy 1

03.07.2010, 21:28

muuuuuuuulta grasime are Terezia......dar e asa buna

mimmi 1

13.07.2010, 22:55

Si eu am pus reteta la favorite!Cred ca o sa o incerc curand ca oricum am niste ciupercute...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui