Pui cu smantana, usturoi si ciuperci

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 24004 vizualizari

 

Delicios..............
Puiul ca puiul, dar sosul.............. te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mijlocie
  • 5-6 ciuperci mari
  • 400 g smantana (Therezia - pt cei din Ardeal)
  • usturoi (in functie de cat va place de tare)
  • nucsoara
  • piper negru
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana, usturoi si ciuperci:

 

se curata ceapa, se spala si se taie julien

ciupercile se curata si ele, se clatesc si se taie julien

intr-un bol se amesteca smantana cu o lingurita de nucsoara, sare dupa gust, si un praf de piper negru proaspat macinat.

in prealabil se porneste cuptorul pentru a se incalzi

intr-o tava se aseaza pieptul de pui (spalat inainte si uscat - sters cu un servet de hartie)

peste pui se toarna sosul din smantana si se presara ceapa si ciupercile

se da la cuptor pt aprox. 40-45 min.

                                         Bon appetit !!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana, usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

28.06.2010, 12:47

yam, yam...ce bun e ...am pus si eu reteta la favorite...sigur am s-o incerc!

housy 1

03.07.2010, 21:28

muuuuuuuulta grasime are Terezia......dar e asa buna

mimmi 1

13.07.2010, 22:55

Si eu am pus reteta la favorite!Cred ca o sa o incerc curand ca oricum am niste ciupercute...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!