Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de nico15 in Pui, 14 Noi 2010 | 3785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piepti de pui
  • 250 gr de ciuperci
  • 300 gr de cartofi
  • 200 gr de kaizer
  • 200 ml smantana lichida
  • 150 gr de ananas
  • sare, piper, unt, 50 gr de bere blonda1 ardei rosu / 1 ardei verde si salata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt aproximativ 20-25 de minute sunt gata se scot si se introduc ciupercile in acelas ulei, lasandu-se intre 5-7 minute cat sa se inmoaie dupa care se scot si acestea. Pieptii de pui se scot din wok se scurge uleiul si se adauga putin unt, peste acesta se pune 50 gr de bere si smantana lichida lasandu-se sa fiarba pana este bine patruns. Cand este gata se serveste astfel se aseaza cateva felii de salata verde, se aseaza o portie de cartofi, piepul de pui, se pune dressingul rezultat, ciupercile, si se decoreaza cu fasii de ardei rosu si verde.

Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

14.11.2010, 15:35

super 5 f cu ciuperciiiiiiiiiiiiiii

Rocsi 1

14.11.2010, 18:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Piept si pulpe de pui la cuptor