Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de nico15 in Pui, 14 Noi 2010 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piepti de pui
  • 250 gr de ciuperci
  • 300 gr de cartofi
  • 200 gr de kaizer
  • 200 ml smantana lichida
  • 150 gr de ananas
  • sare, piper, unt, 50 gr de bere blonda1 ardei rosu / 1 ardei verde si salata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt aproximativ 20-25 de minute sunt gata se scot si se introduc ciupercile in acelas ulei, lasandu-se intre 5-7 minute cat sa se inmoaie dupa care se scot si acestea. Pieptii de pui se scot din wok se scurge uleiul si se adauga putin unt, peste acesta se pune 50 gr de bere si smantana lichida lasandu-se sa fiarba pana este bine patruns. Cand este gata se serveste astfel se aseaza cateva felii de salata verde, se aseaza o portie de cartofi, piepul de pui, se pune dressingul rezultat, ciupercile, si se decoreaza cu fasii de ardei rosu si verde.

Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

14.11.2010, 15:35

super 5 f cu ciuperciiiiiiiiiiiiiii

Rocsi 1

14.11.2010, 18:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci