Piept de pui cu crusta de cipsuri

de MotanLaOale in Pui, 24 Sep 2019 | 846 vizualizari

 

O inovatie crocanta si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crusta de cipsuri:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.


Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.


Intr-o farfurie se pun 100g faina.


In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.


In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.


Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.


Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.


Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.


Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe sarvetele absorbante.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

26.09.2019, 20:15

Super! Pe gustul Zmeilor! De reținut ideea!

Rocsi 1

27.09.2019, 20:41

Eu nu refuz 2-3 bucati, ca prea imi fac cu ochiul!

MotanLaOale 1

27.09.2019, 21:20

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la microunde