Piept de pui cu mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Pui, 29 Iul 2014 | 1912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 2-3 linguri cu ulei
  • Pentru mujdei de usturoi:
  • o capatana de usturoi
  • o lingurita cu ulei de masline
  • 2-3 linguri cu smantana
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mujdei de usturoi:

Curatam pieptul de pui, il sapalam bine si il taiem in felii. Il saram, il stropim cu ulei si il coacem la 150 de grade aproximativ pana ce se rumeneste usor. (Am folosit cooker-ul)


Intre timp curatam usturoiul, feliem cateii si ii saram. Ii maruntim si ii pasam impreuna cu o lingurita cu ulei de masline. Adaugam busuiocul maruntit si smantana. Omogenizam si pastram sosul la rece pana la servire.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lavinia 1

30.07.2014, 14:31

simplu dar delicios

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:16

ce reteta buna si usoara

Dya Daniela Andrei 1

30.07.2014, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi