Piept de pui cu sos alb de ciuperci

de cristeena20 in Pui, 21 Sep 2014 | 22339 vizualizari

 

Simplu de facut si deosebit de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara os
  • margarina vegetala
  • ulei de malsine
  • sare
  • piper alb si negru
  • concentrat knorr pudra
  • praf de usturoi
  • nucsoara rasa
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 cutie de ciuperci (sau 150 gr ciuperci proaspete)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie de smantana dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos alb de ciuperci:

Pieptul de pui se feliaza in bucati potrivite ca marime si mai subtiri. Le condimentam cu sare, piper alb praf, praf de knorr de pui, praf de usturoi si stropim cu vin alb. Dam la frigider pentru cateva ore inainte de a-l gati.


In tigaie punem ulei de masline la incins si adaugam feliile de carne. Punem deasupra inca cateva bucati de margarina. Lasam sa se prajeasca putin pe ambele parti (cam 2 minute pe fiecare parte). Le scoatem pe o farfurie. In tigaie punem ceapa tocata foarte fin si apoi usturoiul. Dupa ce am calit putin adaugam ciupercile feliate. Daca e nevoie adaugam inca putina margarina. Adaugam putina sare si piper alb macinat si cateva boabe zdrobite (4-5 boabe). Cand ciupercile s-au fript putin stingem cu vinul alb. Cand vinul scade putin adaugam bucatile de carne in tigaie. Amestecam si turnam putina apa fierbinte. Lasam 3 minute sa fiarba toate impreuna si turnam smantana lichida. Miscam tigaia bine si lasam cateva minute sa se ingroase putin sosul. Razuim putina nucsoara si la final adaugam patrunjel proaspat tocat fin.

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de orez alb, piure de cartofi sau cu paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos alb de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kukibella 1

24.09.2014, 13:09

Xandrinne 1

24.09.2014, 14:51

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:15

prezenta cu un castron

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu pui