Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat cubulete. L-am pus intr-o farfurie, am asezonat cu sare, piper ulei de masline si am lasat deoparte pana am pregatot celelalte ingrediente.
Am taiat ceapa solzisori, ardeiul julienne.
Intr-o tigaie am pus 2 linguri ulei de masline, am pus ceapa si pieptul de pui, le-am calit putin. Apoi am pus si ardeiul, sosul de soia, sosul de rodie si ghimbirul razuit.
Am lasat pe foc cu capacul pus pana ce s-au facut toate ingredientele.
Pofta buna
1
sosul de rodii l-am pus pentru ca am vrut sa pun lamaie si mi-am dat seama ca nu mai am, iar acesta este destul de acrisor
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult