Piept de pui cu taitei de orez

de elena1988 in Pui, 27 Mai 2011 | 6022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic,
  • taitei de orez,
  • sos de soia,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • zeama de la 1 lamaie,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 morcov,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu taitei de orez:

Pieptul de pui il taiem in fasiute subtiri si il punem la marinat in zeama de lamaie, ulei si sos de soia, timp de 1 ora.


Ttaiteii de orez ii fierbem in apa cam 5-8 minute, ii scoatem si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.


Ppieptul de pui il punem intr-o tigaie cu tot cu marinata in care a fost si lasam asa in tigaia pana scade zeama si nu mai ramane nimic. Punem si legumele taiate julien si mai lasam 10 minute apoi punem intr-o farfurie taiteii, puiul si legumele si stropim cu sos de soia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ionela2682 1

28.05.2011, 19:55

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:56

excelent

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:13

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de pui si gogosari