Piept de pui cu struguri

de Bucataras Medi in Pui, 21 Apr 2010 | 2175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 piepti de pui dezosati
  • - 1 strugure
  • - 1 ceasca de cafea
  • - 1 lingurita zahar brun
  • - sare, piper
  • - ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu struguri:

 Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.

Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine).

Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu struguri-0
Piept de pui cu struguri-1
Piept de pui cu struguri-2
Piept de pui cu struguri-3
Piept de pui cu struguri-4
Piept de pui cu struguri-5
Piept de pui cu struguri-6

COMENTARII (8)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:19

Janet, nu-i asa ca e bun?....................

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 22:40

woow, ce combinatie, chiar imi place, am sa incerc

Cris2711

Cris2711 1

20.07.2011, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!