Piept de pui cu vinete

de alinutza1983 in Pui, 20 Aug 2011 | 2179 vizualizari

 

Piept de pui cu vinete

 

INGREDIENTE

  • sunt ingredientelele doar ptr o portie, astfel incat in functie de nr de persoane avute la masa cantitatea se multiplica :
  • 1 vanata micuta
  • 1 piept de pui ( cca 200 gr )
  • 2 felii branza Gouda
  • 1-2 felii sunca
  • 1 ceasca sunca ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • oregano uscat
  • optional :
  • 1-2 catei usturoi
  • finisare:
  • patrunjel tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu vinete:

1. Pieptul de pui spalat, curatat si bine condimentat se pune la rumenit pe gratarul incins.


2. Intre timp, spalam vanata, apoi o taiem rondele de cca 1 cm grosime, presaram un praf de sare peste acestea si, la final, le lasam la scurs pe niste servete de hartie! Cand feliile de vanata si-au lasat toata apa din ele le vom unge cu cateva lingurite de ulei de masline, apoi le dam la cuptor cca 15-20 min! Din cand in cand le intoarcem de pe-o parte pe alta.


3. Cand vinetele sunt usor inmuiate, le scoatem de la cuptor, asezam peste sunca felii, apoi pieptul de pui care tb sa fie rumenit , iar la final feliile de branza Gouda! Potrivim de sare, piper si adaugam oregano, apoi turnam si sosul de rosii si mai lasam la cuptor cca 15 minute.


4. Cand este gata puiul se serveste pe patul de vinete, presarand peste verdeata proaspata ( patrunjelul se potriveste foarte bine! ) si daca va place gustul si feliute se usturoi!


Reteta de piept de pui cu vinete este un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

alinutza1983 1

21.08.2011, 15:33

Rocsi 1

21.08.2011, 17:09

arata bineeee

alinutzika 1

21.08.2011, 23:40

ce bun....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume mexicane