Piept de pui cu vinete

de alinutza1983 in Pui, 20 Aug 2011 | 4011 vizualizari

 

Piept de pui cu vinete

 

INGREDIENTE

  • sunt ingredientelele doar ptr o portie, astfel incat in functie de nr de persoane avute la masa cantitatea se multiplica :
  • 1 vanata micuta
  • 1 piept de pui ( cca 200 gr )
  • 2 felii branza Gouda
  • 1-2 felii sunca
  • 1 ceasca sunca ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • oregano uscat
  • optional :
  • 1-2 catei usturoi
  • finisare:
  • patrunjel tocat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu vinete:

1. Pieptul de pui spalat, curatat si bine condimentat se pune la rumenit pe gratarul incins.

2. Intre timp, spalam vanata, apoi o taiem rondele de cca 1 cm grosime, presaram un praf de sare peste acestea si, la final, le lasam la scurs pe niste servete de hartie! Cand feliile de vanata si-au lasat toata apa din ele le vom unge cu cateva lingurite de ulei de masline, apoi le dam la cuptor cca 15-20 min! Din cand in cand le intoarcem de pe-o parte pe alta.

 3. Cand vinetele sunt usor inmuiate, le scoatem de la cuptor, asezam peste sunca felii, apoi pieptul de pui care tb sa fie rumenit , iar la final feliile de branza Gouda! Potrivim de sare, piper si adaugam oregano, apoi turnam si sosul de rosii si mai lasam la cuptor cca 15 minute.

4. Cand este gata puiul se serveste pe patul de vinete, presarand peste verdeata proaspata ( patrunjelul se potriveste foarte bine! ) si daca va place gustul si feliute se usturoi!

Reteta de piept de pui cu vinete este un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia