Piept de pui imbracat in bere

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2013 | 1845 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg piept de pui
  • 250 ml bere
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bere:

Pieptul de pui il spalam cu apa rece si il taiem fasii subtiri ( cam de un deget grosime ) .


Intr-un castron punem pieptul de pui, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie si il lasam la macerat cat timp va permiteti .


Facem crusta de bere astfel: oul il batem cu putina sare , adaugam berea si faina pana cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite .


Pregatim o tigaie in care sa prajim pipetul de pui .


Pieptul il dam prin faina si prin amestecul cu bere si il punem la prajit in ulei incins .


Se pune pe servetele sa ia surplusul de ulei , si se poate manca


Este foarte bun rece si cald , si cu sos de ustorui


Eu l-am servit alaturi de alte aperitive pe un platou .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

29.07.2013, 12:56

FlaviaD 1

29.07.2013, 13:32

Berea nu-i place, dar dupa ce am vazut la tine cred ca o voi aprecia mai mult de-acum

merisor 1

29.07.2013, 13:36

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui