Piept de pui in crusta din fulgi de porumb

de merisor in Pui, 7 Mai 2016 | 2188 vizualizari

 

Băieții mei sunt mari devoratori de șnițele, din piept de pui în special și încerc deseori să le combin cât mai diversificat, cum este și cazul de față.
Deci, acest piept de pui în crustă din fulgi de porumb a ieșit tare bun, crocant la exterior și aspectuos și fraged la interior și gustos.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 3 ouă
  • 100 g făină
  • 200 g fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • praf de ghimbir
  • boia de ardei dulce
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta din fulgi de porumb:

Feliem pieptul de pui în fâșii lungi pe care le masăm cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie, apoi le condimentăm cu sare, pudră de ghimbir și boia de ardei dulce și le lăsăm să se odihnească așa 10-15 minute.


Amestecăm ouăle cu un praf de sare, piper și o lingură de făină.


Strivim ușor fulgii de porumb, ca să poată îmbrăca mai bine pieptul de pui.


Trecem fâșiile din piept de pui mai întâi prin făină, apoi prin compoziția de ouă și la final prin fulgii de porumb și le așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.


Dăm tava la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade, sau până când sunt bine rumeniți fulgii de porumb.


Servim pieptul de pui în crustă din fulgi de porumb, cu un sos de usturoi și brânzeturi, sau cu un sos picant de roșii cu ardei copt.


In ambele variante este delicios.


Sper să vă placă și să vă fie de folos rețeta mea de piept de pui în crustă din fulgi de porumb!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

merisor 1

08.05.2016, 06:59

Multumesc, tuturor!

anca_rm 1

11.05.2016, 10:18

si noua ne plac, venimmmmmm

mihaelar63 1

15.05.2016, 00:56

Ce nu faci tu pentru baietii tai ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si prune uscate