Piept de pui in sos rosu

de ANCA in Pui, 28 Mai 2009 | 5746 vizualizari

 

Asa l-am preparat pe loc, la inspiratia de moment:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cam 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cimbru, sare, piper, condimente pt pui
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • lapte, unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos rosu:

Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute.


Usturoiul l-am facut mujdei, am dizolvat in el pasta de rosii, apoi am adaugat in tigaie. Inca 5 minute si gata puiul!


Garnitura: am facut piure clasic, in care am pus si ceapa verde (idee furata de la Oana), si am mixat totul, iese un piure de primavara aromat si gustos!


Se serveste cu castraveciori murati, au mers de minune:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ANCA 1

13.06.2009, 08:11

Alina, e o combinatie perfecta, sa-l incerci!

DIANA B 1

10.11.2010, 14:43

bestial !
FAVORITA !

ANCA 1

11.11.2010, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui