Piept de pui invelit in bacon

de RALUCAELENA in Pui, 12 Aug 2010 | 4113 vizualizari

 

Arata foarte bine, se poate gati rapid....si se poate servi cu garnitura de orez,legume.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • felii subtiri de bacon
  • cartofi

  Pentru sos avem nevoie de:

  • 1 lingurita de mustar iute
  • 1lingura sos de soia
  • sare,piper
  • ierburi aromatice(oregano si cimbru uscat am pus eu)
  • 1/2 de lamaie(doar zeama)
  • 3 linguri de vin alb sec
  • 1 lingurita de amidon de porumb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui invelit in bacon:

Se pun cartofii la fiert in coaja(intregi).

Se prepara sosul amestecand toate ingredientele, amidonul trebuie pus ultimul. Pregatim bucatile de carne de aproximativ 1,5 cm grosime astfel incat diametrul lor sa poata fi cuprins de o felie de bacon.Se da carnea astfel taiata prin sosul preparat apoi se prinde cu baconul si intepam cu scobitoarea ca sa ramana prins



Cartofii fierti se curata de coaja, se taie pe lungime in doua si se infasoara si ei in bacon;se tavalesc si cartofii prin acelasi sos.

Se incinge bine o tigaie groasa(eu am folosit gratarul de teflon), se unge cu ulei apoi se da focul la minim si se pun la prajit mai intai medalioanele din carne... 10 min pe fiecare parte(oricum verificati din cand in cand sa nu se arda)

iar cand intoarceti medalioanele de carne pe a doua parte puneti pe tigaie si madalioanele din cartofi, ele nu trebuie prajite decat 2-3 min pe fiecare parte. :*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

06.05.2012, 22:14

foarte bun!la multi ani

Bunica 1

06.05.2013, 17:48

La multi ani!

MIUTA 1

06.05.2014, 11:43

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu