Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pieptul de pui se spala cu apa rece si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs il taiem fasii lungi si il fragezim putin cu ciocanul de snitele.
Punem putina sare si il trecem prin faina .
Intr-o farfurie adanca amestecam ouale cu putina sare.
Dam fasiile de piept prin ou apoi iar prin faina .
Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins.Cand uleiul s-a incins punem fasiile de piept de pui si le lasam pana se rumenesc usor.intorcandu-le de pe o parte pe alta.
Cand fasiile de piept s-a rumenit ,le scotem pe un servetel ca sa absoarba uleiul.
Pulpele de pui se parlesc ,se spala cu apa rece,se taie pe jumatate,se sareaza si apoi se pun pe grill . Dupa ce s-au rumenit se scot pe o farfurie intinsa.
Cartofii se curata de coaja , se spala cu apa rece ,apoi se taie rondele.
Intr-o cratita unsa cu ulei asezam cartofii rondele , adaugam putina sare si apa cat sa acopere cartofii . Lasam in cuptor pana cand cartofii sunt fierti.
Punem pe farfuria intinsa cate 2 bucati de piept pane ,1 pulpa si garnitura de cartofi .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult