Piept de pui umplut

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2016 | 1953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Două bucăţi de piept de pui
  • 14 felii de muşchi afumat
  • 14 felii de caşcaval
  • O legatură de ceapă verde
  • Câteva roşioare de grădină
  • Două linguriţe de busuioc uscat
  • Sare si piper după gust
  • 2-3 fire de pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:



Se spală foarte bine pieptul de pui şi se şterge cu un şervet (pentru a se absorbi surplusul de apă).


Se feliază la distanţă de 1 cm, păstrând o bază comună.


Se aşază pieptul de pui într-o tavă de cuptor şi se stropeşte cu puţin ulei.


Printre feliile de piept de pui, se aşază câte o felie de muşchi afumat si câte una de caşcaval.


Se condimentează cu sare şi piper după gust, se adaugă busuiocul si se presară ceapa verde şi pătrunjelul tocate mărunt.


Se adauga roşioarele şi se dă vasul la cuptor până ce se rumeneşte uşor.


Se serveşte cald. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:12

Foarte gustos

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval