Piept de pui umplut

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Iun 2016 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Două bucăţi de piept de pui
  • 14 felii de muşchi afumat
  • 14 felii de caşcaval
  • O legatură de ceapă verde
  • Câteva roşioare de grădină
  • Două linguriţe de busuioc uscat
  • Sare si piper după gust
  • 2-3 fire de pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:



Se spală foarte bine pieptul de pui şi se şterge cu un şervet (pentru a se absorbi surplusul de apă).


Se feliază la distanţă de 1 cm, păstrând o bază comună.


Se aşază pieptul de pui într-o tavă de cuptor şi se stropeşte cu puţin ulei.


Printre feliile de piept de pui, se aşază câte o felie de muşchi afumat si câte una de caşcaval.


Se condimentează cu sare şi piper după gust, se adaugă busuiocul si se presară ceapa verde şi pătrunjelul tocate mărunt.


Se adauga roşioarele şi se dă vasul la cuptor până ce se rumeneşte uşor.


Se serveşte cald. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

15.06.2016, 14:30

Andreea Caroline 1

15.06.2016, 18:12

Foarte gustos

Dya Daniela Andrei 1

23.06.2016, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Portofele de pui umplute cu ciuperci si legume