Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi

de reisnaor_2006 in Pui, 7 Apr 2015 | 1447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de salam
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • rosii chery
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi:

           Cartofii si ceapa se curata si se taie felii potrivite.Folosind un cutit bine ascutit, se taie pieptul de pui, din aproape in aproape, intr-o fasie cat mai subtire, de 1-1,5 cm grosime, avand grija, pe cat posibil, sa nu se perforeze carnea.

           Pieptul de pui taiat la cutit, se infasoara intr-o folie de plastic alimentara sau punga si se bate cu ciocanul de carne, usor,  sa nu se distruga fibra carnii.Pe jumate din felia de piept de pui care in prealabil am sarat-o si piperat asezam feliute de salam si cascaval si inchidem ca un buzunar cu cealalta jumatate.

          Intr-un vas de yena asezam un strat de cartofi taiati felii potrivite,deasupra asezam fiecare piept de pui umplut,acoperim cu cartofi feliute si rondele de ceapa,rosii chery,saram si piperam.

          Stropim cu ulei de masline si introducem vasul de yena in cuptorul incins al aragazului, la foc mare pentru 15-20 de minute, timp in care pieptul se va rumeni usor la exterior si va prinde o crusta.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-0
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-1
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-2
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-3
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-4
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-5
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-6
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-7
Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi-8

COMENTARII (19)

Rocsi

Rocsi 1

07.04.2015, 20:56

Ce bunatate!

Sim0na

Sim0na 1

08.04.2015, 11:37

ce foame imi e..

tarasmariana

tarasmariana 1

09.04.2015, 00:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!