Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi

de reisnaor_2006 in Pui, 7 Apr 2015 | 4212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 6 felii de salam
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • rosii chery
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi:

           Cartofii si ceapa se curata si se taie felii potrivite.Folosind un cutit bine ascutit, se taie pieptul de pui, din aproape in aproape, intr-o fasie cat mai subtire, de 1-1,5 cm grosime, avand grija, pe cat posibil, sa nu se perforeze carnea.

           Pieptul de pui taiat la cutit, se infasoara intr-o folie de plastic alimentara sau punga si se bate cu ciocanul de carne, usor,  sa nu se distruga fibra carnii.Pe jumate din felia de piept de pui care in prealabil am sarat-o si piperat asezam feliute de salam si cascaval si inchidem ca un buzunar cu cealalta jumatate.

          Intr-un vas de yena asezam un strat de cartofi taiati felii potrivite,deasupra asezam fiecare piept de pui umplut,acoperim cu cartofi feliute si rondele de ceapa,rosii chery,saram si piperam.

          Stropim cu ulei de masline si introducem vasul de yena in cuptorul incins al aragazului, la foc mare pentru 15-20 de minute, timp in care pieptul se va rumeni usor la exterior si va prinde o crusta.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut la cuptor pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Kievskaia