Piersici

de lacrimioara in Prajituri, 7 Noi 2010 | 17263 vizualizari

 

igredientele sant pt juma de portie si ies cam 30 bucati

 

INGREDIENTE

  PENTRU ALUAT:

  • 2 oua,
  • ulei 125 ml,
  • 150 gr zahar,
  • jumatate lingura bicarbonat,
  • 400 grame faina(eu am mai adaugat faina pe langa 400 ca au fost oule mai mari)

PENTRU CREMA:

  • 125 gr de unt,
  • 2 linguri cacaua,
  • 125 gr zahar,
  • 125 ml lapte,
  • miezul de la bilutele de aluat coapte.

Mai avem nevoie de :

  • colorant rosu si verde,eu am avut doar rosu si galben care le amestecam pe fiecare  culoare in putina apa si zahar tos separat intr-o farfurie.
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

PREPARARE ALUAT:se amesteca bine oule cu zaharul, adica le mixam ,dupa care se pune bicarbonatul,uleiul si faina.Se framanta bine pana obtinem un aluat mai elastic ,din el formam bilute mai mici si le punem in tava tapetata cu ulei sau cu hartie de copt ,

le punem in tava una langa alta sa nu fie lipite si dam la copt 20 minute la 160 grade.Dupa ce s-au copt se lasa la racit si cand s-au racit le scobim in mijloc cu un cutit mic si cu varf

miezul il punem deoparte ca o sa-l bagam la crema

dupa ce am terminat facem crema.

PREPARARE CREMA:

se mixeaza bine untul cu zaharul pana se face spuma.Miezul de la bilute il amestecam cu laptele si cacaua si adaugam cate un pic in copozitia de unt

amestecam bine pana devine o crema si cu aceasta crema umplem bilutele scobite,umplem cate o biluta si o lipim de alta  astfel incat sa se formeze piersica dupa care le dam prin colorantul rosu la un capat si verde la celalalt capat dupa care se dau prin zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

lacrimioara 1

08.11.2010, 21:48

multumesc kamy

lacrimioara 1

08.11.2010, 21:49

mersi maria

RuxyRux 1

18.11.2010, 20:33

Ce piersicute apetisante!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si cacao