Piersici la grătar cu înghețată de vanilie și sirop de caramel cu nuci

de Pur_si_simplu_papa_bun in Dulciuri, 26 Iun 2011 | 2559 vizualizari

 

Dați-mi voie să vă prezint o delicatesă de zile mari, după părerea mea și a celor ce au savurat-o ieri :))! Ne-am lins pe botic de bună ce e!!!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 piersici mai tari
  • o mână de miez de nucă tăiată grosier
  • 2 linguri de zahăr
  • 1 lingură de miere
  • înghețată de vanilie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici la grătar cu înghețată de vanilie și sirop de caramel cu nuci:

Piersicile le-am tăiat în sferturi, le-am pus în tigaia-grătar încinsă și le-am întors pe toate părțile până s-au pătruns și au devenit destul de moi (eu le-am încercat cu o scobitoare: dacă intră ușor prin bucata de piersică sunt gata).


Le-am scos pe o farfurie și le-am acoperit cu folie de aluminiu (procesul de coacere continuă și după ce le-am luat de pe foc și se pătrund mai bine).


Pentru siropul de caramel, am topit zahărul într-o crăticioară până s-a caramelizat, am adăugat miezul de nucă, mierea, un pic de apă și le-am lăsat să fiarbă câteva secunde. L-am tras deoparte să se răcorescă.

În boluri am pus câte 2 bucăți de piersici și înghețată de vanilie, iar peste acestea am turnat siropul călduț de caramel cu nuci.

Un desert delicios și perfect pentru o seară de vară!

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici la grătar cu înghețată de vanilie și sirop de caramel cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Pur_si_simplu_papa_bun 1

28.06.2011, 20:54

Sigur o sa va placa!! Multu' pentru mesaje!

Lau 1

02.07.2011, 22:35

wou....

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:44

yamiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Snitele la cuptor cu garnitura de legume si sos de branza