Piftele cu sos

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Mar 2011 | 14447 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru piftele

  • 500 g carne tocata amestecata porc si vita
  • 1 capatana usturoi
  • 2 felii de paine uscata
  • patrunjel
  • oregano
  • 2 ou
  • 3 linguri faina
  • condimente
  • sare dupa gust

pentru sos

  • 1 ceapa micuta
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g faina alba
  • 400 ml apa
  • sare dupa gust
  • 5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos:

amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,

le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,

sosul

calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,

adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba

amestecam din cand in cand sa nu se prinda,

cand este gata adaugam sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

20.03.2011, 14:16

elena

kamy 1

20.03.2011, 16:35

cu piure

Lau 1

20.03.2011, 18:09

merg cu piure dar im iera pofta de sos nu mai mancasem cred ca de un an

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de curcan cu marar