Piftele cu sos

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Mar 2011 | 14353 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru piftele

  • 500 g carne tocata amestecata porc si vita
  • 1 capatana usturoi
  • 2 felii de paine uscata
  • patrunjel
  • oregano
  • 2 ou
  • 3 linguri faina
  • condimente
  • sare dupa gust

pentru sos

  • 1 ceapa micuta
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g faina alba
  • 400 ml apa
  • sare dupa gust
  • 5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos:

amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,

le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,

sosul

calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,

adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba

amestecam din cand in cand sa nu se prinda,

cand este gata adaugam sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

20.03.2011, 14:16

elena

kamy 1

20.03.2011, 16:35

cu piure

Lau 1

20.03.2011, 18:09

merg cu piure dar im iera pofta de sos nu mai mancasem cred ca de un an

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana, usturoi si ciuperci