Piftele cu sos

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Mar 2011 | 5563 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru piftele

  • 500 g carne tocata amestecata porc si vita
  • 1 capatana usturoi
  • 2 felii de paine uscata
  • patrunjel
  • oregano
  • 2 ou
  • 3 linguri faina
  • condimente
  • sare dupa gust

pentru sos

  • 1 ceapa micuta
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g faina alba
  • 400 ml apa
  • sare dupa gust
  • 5 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele cu sos:

amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim,


le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant,


sosul


calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa,


adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba


amestecam din cand in cand sa nu se prinda,


cand este gata adaugam sare dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

20.03.2011, 14:16

elena

kamy 1

20.03.2011, 16:35

cu piure

Lau 1

20.03.2011, 18:09

merg cu piure dar im iera pofta de sos nu mai mancasem cred ca de un an

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii