Piftelute din soia cu orez

de nadina73 in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 2936 vizualizari

 

foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez (2 pungi semipreparat,congelate )
  • 150 g soia granule,snitel,cuburi.........
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri delikat
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 4-5 catei usturoi
  • putina faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute din soia cu orez:

Se pun 5oo ml apa sa fiarba cu 2 linguri de delicat dupa care se pune soia si se lasa sa fiarba 8-10 minute impreuna dupa care se ia de pe foc si se mai lasa asa 1 ora buna,iar apoi daca s-a racit intre timp se strecoara de apa ce a mai ramas si se toaca cu masina de carne (cu badidora nu merge)si cartofi la fel dupa ce s-au fiert(se pot pune si cruzi si se toaca)


Dupa ce s-au tocat soia si cartofii se amesteca cu orezul(fiert in prealabil,daca e semipreparat nu trebuie fiert) pasta de tomate,patrunjelul verde ,usturoiul pisat,putina faina(cat sa se poat lucra cu compozitia)apoi se formeaza piftelute si se prajesc in ulei bine incins si la foc potrivit


Se servesc cu cartofi pireu(post)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din soia cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

mihaelar63 1

12.03.2010, 12:39

trebuie sa le fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie