Piftie din aripi de curcan

de alilianaa in Curcan, 16 Mai 2013 | 10686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg aripi de curcan
  • piper boabe -7-8 boabe
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare dupa gust
  • 5-6 boabe de coriandru
  • un morcov
  • o jumatate ardei
  • o ceapa alba
  • fasii de fire de ceapa verde
  • gelatina, dupa caz..
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie din aripi de curcan:

Aripile de curcan se spala bine cat sa iasa limpede la ultima apa, se portioaneaza, se pun la fiert in apa cu sare, boabe de coriandru, boabe de piper, foi dafin.


Apa se spumeaza si se lasa sa fiarba cat sa scada bine apa. Cand preparatul este fiert la jumatate se adauga legumele spalate, tocate- ceapa, morcov taiat fasii cu cutitul econom, ardei taiati cuburi mai mari.


Daca mai sunt dubii legate de inchegarea piftiei se poate pune gelatina hidratata mai inainte in fiertura si se amesteca bine.


La final se pune usturoi pisat si se mai lasa 5 minute.


Se aseaza in boluri pe fasii de ceapa verde. Se da la frigider pana se incheaga.


Se serveste ca atare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

alilianaa 1

16.05.2013, 19:02

Anett

Rocsi 1

17.05.2013, 00:00

Vreau ca imi place mult

alilianaa 1

17.05.2013, 06:24

Cu drag, Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan