Piftie din aripi de curcan

de alilianaa in Curcan, 16 Mai 2013 | 7143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg aripi de curcan
  • piper boabe -7-8 boabe
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare dupa gust
  • 5-6 boabe de coriandru
  • un morcov
  • o jumatate ardei
  • o ceapa alba
  • fasii de fire de ceapa verde
  • gelatina, dupa caz..
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie din aripi de curcan:

Aripile de curcan se spala bine cat sa iasa limpede la ultima apa, se portioaneaza, se pun la fiert in apa cu sare, boabe de coriandru, boabe de piper, foi dafin.


Apa se spumeaza si se lasa sa fiarba cat sa scada bine apa. Cand preparatul este fiert la jumatate se adauga legumele spalate, tocate- ceapa, morcov taiat fasii cu cutitul econom, ardei taiati cuburi mai mari.


Daca mai sunt dubii legate de inchegarea piftiei se poate pune gelatina hidratata mai inainte in fiertura si se amesteca bine.


La final se pune usturoi pisat si se mai lasa 5 minute.


Se aseaza in boluri pe fasii de ceapa verde. Se da la frigider pana se incheaga.


Se serveste ca atare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

alilianaa 1

16.05.2013, 19:02

Anett

Rocsi 1

17.05.2013, 00:00

Vreau ca imi place mult

alilianaa 1

17.05.2013, 06:24

Cu drag, Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan