Piine cu sfecla

de janet in Piine, 22 Apr 2010 | 1443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500gr de faina alba
  • -300gr sfecla
  • -25 rg drojdie
  • -2 linguri de ulei
  • -un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piine cu sfecla:

Mai intii fierbem sfecla si o dam la blender pina se face o pasta.Intrun castron cernem faina ,facem o adincitura in care punem pasta de sfecla,uleiul,sarea si drojdia desfacuta intr-un pic de apa calda.Framintam aluatul si il punem la dospit pina isi dubleaza volumul.


Cind a crescut destul ,il punem pe o planseta presarata cu faina si ii dam forma de rulou ,il punem in tava unsa si punem iarasi la crescut.Coacem in cuptorul incins de dinainte,cam 30-35 de min.Pe situl unde am vazut reteta ,piinea arata toata rosie,si miezul,acum nu stiu de ce la mine miezul nu a iesit tot rosu.Dar este o piine buna la gust si cred ca da bine la tartine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piine cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Adinuta 1

25.04.2010, 18:42

Wow, ce interesanta!! o sa incerc si eu

Adinuta 1

25.04.2010, 18:44

Am dat link la reteta ta si pe facebook, daca tot se poate, sa intre si altii sa vada

lira 1

05.08.2010, 14:33

ce bine arataaaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie