Pilaf cod 14

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Iun 2010 | 3572 vizualizari

 

un pilaf de post delicios,gustos si aromat

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1ceapa
  • 10 ciuperci champinion
  • 4 ciuperci shiitake
  • 1 morcov
  • 3/4 telina (daca e foarte mare)
  • 1 radacin patrunjel
  • 1-2 rosii
  • patrunjel verde
  • 1-2 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cod 14:

Se spala bine orezul si se pune la fiert in apa cu sare,(la 1 cana de orez se pun 3 cani de apa).


Ceapa se toaca marunt si ce pune la calit in putin ulei impreuna cu morcovul,telina si patrunjelul taiate julien,cartofii,vanata,dovlecelul,rosiile,ciupercile,


ardeii se taie cubulete si se pun peste radacinoase


se pune sare ,piper si o canita de apa se pune capacul si se lasa sa foiarba inabusit 30 minute.


La final se amesteca cu orezul fiert


Este un pilaf delicios ,gustos si aromat(14 legume si zarzavaturi)


PS:Am scris cate 1/2 de ardei......... ,dat fiind faptul ca aici sant foarte mari,iar telina aici cea mai mica ce am gasit era de 600 g)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cod 14" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

danis 1

17.06.2010, 22:26

ce bine arata si cate vitamine

mena29 1

17.06.2010, 23:43

Buuun,si eu am facut astazi tot pilaf asa ca nu m-am mai servit de la tinecinci furcu am lasat totusi ca arata super bine

mariac 1

23.06.2010, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume