Pilaf cod 14

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Iun 2010 | 3393 vizualizari

 

un pilaf de post delicios,gustos si aromat

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 vanata
  • 1ceapa
  • 10 ciuperci champinion
  • 4 ciuperci shiitake
  • 1 morcov
  • 3/4 telina (daca e foarte mare)
  • 1 radacin patrunjel
  • 1-2 rosii
  • patrunjel verde
  • 1-2 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cod 14:

Se spala bine orezul si se pune la fiert in apa cu sare,(la 1 cana de orez se pun 3 cani de apa).


Ceapa se toaca marunt si ce pune la calit in putin ulei impreuna cu morcovul,telina si patrunjelul taiate julien,cartofii,vanata,dovlecelul,rosiile,ciupercile,


ardeii se taie cubulete si se pun peste radacinoase


se pune sare ,piper si o canita de apa se pune capacul si se lasa sa foiarba inabusit 30 minute.


La final se amesteca cu orezul fiert


Este un pilaf delicios ,gustos si aromat(14 legume si zarzavaturi)


PS:Am scris cate 1/2 de ardei......... ,dat fiind faptul ca aici sant foarte mari,iar telina aici cea mai mica ce am gasit era de 600 g)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cod 14" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

danis 1

17.06.2010, 22:26

ce bine arata si cate vitamine

mena29 1

17.06.2010, 23:43

Buuun,si eu am facut astazi tot pilaf asa ca nu m-am mai servit de la tinecinci furcu am lasat totusi ca arata super bine

mariac 1

23.06.2010, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci