Pilaf colorat

de Laly in Mancaruri de post, 8 Iun 2010 | 2535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez cu bob rotund
  • 1 aredei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • verdeata proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf colorat:

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul.


Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile.


Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga la cuptor la foc mic.


Cand este aproape gata se adauga sare si piper.


Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf colorat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:18

a...si telina...la mine nu lipseste din aproape nici o mancare...si nici macar n-o folosesc pe post de medicament

Laly 1

08.07.2010, 00:21

Adina este pacat sa nu profitam de legume acum in periada asta.

adinaciosescu 1

08.07.2010, 00:43

si inca din plin.Nici iarna nu ma las fara,dar astea de la mine din gradina au alta savoare decat cele de la supermarket.Ale mele sunt 100 % naturale,fara pic de ingrasamant sau ierbicide .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu ciuperci -post