Pilaf cu puiut

de Rocsi in Pui, 11 Sep 2010 | 4043 vizualizari

 

Nu am mai mancat pilaf cu pui de mai bine de un an...si cum nu mai stiam ce sa fac de mancare am pus asta in practica..am mancat de ma durea burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate gogosar
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • circa o cana orez
  • 1 cub knorr
  • sare piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu puiut:

pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.


le taiem in doua.


intr-o cratita punem putin ulei la incins.


apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.


curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt


morcovul in curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


gogosarul si ardeiul ii curatam de seminte si ii taiem cubulete.


punem si legumele peste pui si lasam sa fiarba la foc potrivit.


spalam orezul in multe ape .


cand puiul a fiert cam pe jumatate ,adaugam orezul spalat.


condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce orezul este facut si el.


la urma adaugam si pasta de tomate mai dam 2-3 clocote si inchidem focul .


deasupra presaram niste patrunjel verde tocat marunt.


pofta buna.!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu puiut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

11.09.2010, 23:59

nadina...am avut si perioade mai bune

nadina73 1

12.09.2010, 00:11

gabyhai ma nu fi trista iubita ca nu iti sade bineparca nu esti tu

Rocsi 1

12.09.2010, 12:23

corina eu de obicei folosesc mai mult pui/....ela nu ma ingras din atat/...rivka mai asteapta putin ca sa se termina de murat muraturile....mai fetelor vad k nu ati facut de mult nici voi....am dat startul ..astept sa vad k faceti si voi..va pup si multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui