Pilaf de orez cu ciuperci

de Valclaudia in Mancaruri de post, 28 Feb 2015 | 2961 vizualizari

 

o mancare delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de praz de cca 10 cm
  • 1 morcov potrivit
  • 5 ciuperci
  • 4 linguri de ulei
  • 2 cesti orez
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 4 cesti apa
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Ciupercile se curata si se spala, apoi se taie feliute.


Morcovul se curata, se spala si se trece pe razatoare pentru a obtine rondele subtiri.


Prazul spalat se taie rondele si se pune in cratita la calit in 4 linguri ulei, impreuna cu morcovul siciupercile.


Presaram sare si piper dupa gust, lasam sa se gateasca legumele la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci.


Adaugam tot orezul si bobitele de mustar. Apoi apa, cate o ceasca pana epuizam intreaga cantitate.


La final presaram patrunjel verde tocat si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alilianaa 1

28.02.2015, 21:08

imi place!

mihaelar63 1

28.02.2015, 22:04

Pune si pentru mine o portioara

Andra_Constantinescu 1

28.02.2015, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci