Pilaf de orez cu praz si curry

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2013 | 1900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 250-300gr orez cu bobul lung
  • 1 bucata de praz (cca 15cm)
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare dupa gust
  • boabe de piper negru (10-15 bobite)
  • 3 cani cu apa
  • 1 ligurita praf de curry
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu praz si curry:

Spalam ardeii si prazul, le taiem bucati (respectiv rondele).


Calim aceste legume in ulei, adaugam sare dupa gust si boabe de piper.


Dupa ce am calit legumele, adaugam orezul spalat, il calim cateva secunde in uleiul ramas de la calitul legumelor, apoi adaugam cate o cana cu apa si fierbem pilaful la foc mic, amestecand in el destul de des sa nu se prinda de fundul vasului.


Cand orezul a fiert suficient, adaugm 1 lingurita praf de curry, patrunjel verde spalat si tocat si servim.


Noi am servit pilaful cu snitele din carne de porc.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu praz si curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

22.09.2013, 14:56

Bun bun!

diaconta 1

22.09.2013, 20:50

super mancare

nadea68 1

22.09.2013, 21:17

foarte bun!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu supa de gaina