Piri-piri

de cristeena20 in Sosuri, 6 Mar 2014 | 2188 vizualizari

 

Acesta este un sos foasrte picant facut din celebri chilli piri-piri, ardei micuti dar foarte iuti. Se poate folosi in mancaruri sau pur si simplu adaugand cateva picaturi la mancarea din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • o gramada de piri-piri rosii proaspeti
  • 1/2 pahar ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piri-piri:

Taiem coditele la piri-piri si le punem in blender adaugand uleiul de masline.


Mixam foarte bine pana ardeii se piseaza si devine un sos ca o maioneza. Il turnati intr-un borcan si se pune la pastrare. Veti vedea ca se va lichefia si va deveni ca un ulei cu chilli in el. Cu cat il tineti mai mult , cu atat devine mai iute.


Atentie, nu folositi foarte mult deoarece este foarte puternic.Si folositi-l doar dupa cateva zile de cand il preparati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piri-piri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

07.03.2014, 15:33

vin la tine ))

cristeena20 1

07.03.2014, 19:32

hai laura..iute )ca e iute rau

cristeena20 1

07.03.2014, 19:32

multuemsc!! asta e unul din ingredientele must have in bucatarie..am devenit dependenti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos pentru friptura