Piscoturi cu crema de mascarpone

de Dnelutza in Dulciuri, 24 Feb 2010 | 5658 vizualizari

 

O reteta inventata cu ingredientele gasite prin si pe linga frigider

 

INGREDIENTE

  • 300 g mascarpone 
  • 225 g migdale si alune 
  • 150 g ciocolata amaruie
  • piscoturi
  • nuca de cocos
  • suc de portocale (sau cafea)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu crema de mascarpone:

Topim in MO ciocolata, adaugam migdalele si alunele macinate si mascarponele. Cu ajutorul unei linguri, amestecam bine toate ingredientele (atentie, folositi un vas destul de incapator, sa nu fiti nevoiti sa schimbati), vom obtine o crema destul de consistenta, dar delicioasa. Acum ca crema e gata, luam cite un piscot, iar cu lingurita punem crema deasupra, acoperim cu alt piscot, apoi cu ajutorul domnului "degetel aratator", nivelam frumos pe margini. Facem asa cu toate piscoturile, le asezam pe o farfurie, iar dupa aceea facem cafea (daca piscoturile vor fi consumate de cei mari) sau suc de fructe, daca sint consumate de copii. Eu am facut suc de portocale, apoi am luat cite un piscot si-l trecem rapid prin sucul de portocale, bineinteles ambele laturi ale fursecului, apoi le tavalim prin nuca de cocos. Cind am terminat cu toate piscoturile, le dam la frigider pentru circa jumatate de ora, apoi le putem servi. Sint delicioase, gustul dulce acrisor e demential de bun...

 

TIPS-URI

1

Crema se poate folosi si la torturi sau la lipit biscuiti/foi de napolitana

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dnelutza 1

25.02.2010, 10:03

Teo, poti comenta, dar le poti incerca .

Miha 1

15.05.2010, 15:21

La multi ani cuscra draga! Sa fii sanatoasa si iubita!

sandytza 1

15.05.2010, 15:58

waw ce bine arata imi place vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello