"PISCOTZEL"

de Mirela Suba in Torturi, 19 Apr 2013 | 4189 vizualizari

 

Asa am denumit acest tort pentru ca este preferatul meu si al sotului,deoarece este simplu,rapid si foarte fresh!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 500 gr
  • frisca 250 gr
  • ananas bucatele
  • Crema pentru prajituri de la Dr.Oetker
  • intaritor de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "PISCOTZEL":

Piscoturile se inmoaie in sirop de ananas(daca nu va ajunge,faceti apa cu zahar,are acelasi efect),se rup in doua si se pun in tava cu fund detasabil pentru copt tortul. Dupa ce ati pus piscoturile rupte in doua si arata ca un gard,piscoturile intregi se aseaza pe fund sub forma de pat,se pune crema de la Dr.Oetker un strat mai gros,apoi puneti bucati cat mai multe de ananas si de asupra puneti restul de crema.


Dupa ce ati pus crema se pune un alt strat de piscoturi si apoi frisca. Uniformizati stratul de frisca si dupa preferinta puteti rade ciocolata,eu prefer fructe precum sunt bananele si ananasul.


Dupa ce ati terminat de pregatit,il duceti la rece sa se odihneasca si dupa 2 ore se poate servi!


Va doresc Pofta Mare la desert!


 
Daca ti-a placut reteta noastra ""PISCOTZEL"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 14:18

place

gaby_duceag 1

19.04.2013, 14:25

de ce sa-l ducem sa se odihneasca? e obosit?)

Mirela Suba 1

19.04.2013, 18:00

il las "odihnit la frigider". e obosit saracu pt ca frisca e "batuta" si crema la fel si de aceea se odihneste
sper sa il incercati si sa va placa,noi il adoram

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid