"PISCOTZEL"

de Mirela Suba in Torturi, 19 Apr 2013 | 4362 vizualizari

 

Asa am denumit acest tort pentru ca este preferatul meu si al sotului,deoarece este simplu,rapid si foarte fresh!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 500 gr
  • frisca 250 gr
  • ananas bucatele
  • Crema pentru prajituri de la Dr.Oetker
  • intaritor de frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "PISCOTZEL":

Piscoturile se inmoaie in sirop de ananas(daca nu va ajunge,faceti apa cu zahar,are acelasi efect),se rup in doua si se pun in tava cu fund detasabil pentru copt tortul. Dupa ce ati pus piscoturile rupte in doua si arata ca un gard,piscoturile intregi se aseaza pe fund sub forma de pat,se pune crema de la Dr.Oetker un strat mai gros,apoi puneti bucati cat mai multe de ananas si de asupra puneti restul de crema.


Dupa ce ati pus crema se pune un alt strat de piscoturi si apoi frisca. Uniformizati stratul de frisca si dupa preferinta puteti rade ciocolata,eu prefer fructe precum sunt bananele si ananasul.


Dupa ce ati terminat de pregatit,il duceti la rece sa se odihneasca si dupa 2 ore se poate servi!


Va doresc Pofta Mare la desert!


 
Daca ti-a placut reteta noastra ""PISCOTZEL"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 14:18

place

gaby_duceag 1

19.04.2013, 14:25

de ce sa-l ducem sa se odihneasca? e obosit?)

Mirela Suba 1

19.04.2013, 18:00

il las "odihnit la frigider". e obosit saracu pt ca frisca e "batuta" si crema la fel si de aceea se odihneste
sper sa il incercati si sa va placa,noi il adoram

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe si piscoturi