Piure de cartofi cu soia

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2014 | 672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 gr soia pentru snitel
  • 50 gr unt ( margarina )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri ketchup picant
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu soia:

Curatam cartofii de coaja ;


Clatim ;


Taiem rondele mari ; Pregatim o oala , adaugam cartofii , putina sare si acoperim cu apa tot ; Lasam la fiert pana intra furculita usor in ei ;


Strecuram de apa ;


Condimentam cu sare , piper , vegeta ; Adaugam untul ;


Cu ajutorul unui tel zdrobim cartofii pana acestia devin piure ;


Punem soia la fiert in apa cu sare cca 20 de minute ; Lasam la scurs bine de apa ;


Taiem fiecare bucata in 2,3 ;


Luam o cratita in care am pus ulei si o dam la foc mediu ;


Adaugam bucatile de soia , peste care turnam apa , adaugam ketchup , sare , piper , oregano , busuioc , lasam la foc mediu cca 20 de minute ; Luam de pe foc !


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

09.09.2014, 16:53

MotanLaOale 1

10.09.2014, 00:53

dantes 1

10.09.2014, 08:09

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu jambon