Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci

de ela in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 6383 vizualizari

 

una dintre mancarurile mele preferate...

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi
  • sare,vegeta
  • 2linguri smantana
  • 50gr unt
  • 1cana de lapte fierbinte
  • 1plic de Maggi ideea zilei spaghete milanese
  • 1borcan ciuperci taiate
  • 1piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci:

Se curata cartofii,se spala si se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare si vegeta 20-30minute.Se scurge apa si se mixeaza cu laptele,untul si smantana si se sareaza daca mai trebuie.


Pieptul de pui se curata,se dezoseaza si se taie marunt.Se pune pe foc in putin de ulei de masline si 2linguri de apa,se amesteca din cand in cand.Dupa 15minute se adauga ciupercile pe care le mai taiem daca sunt prea mari feliile si se mai lasa pe foc 10minute.Se varsa plicul de maggi in 300ml apa rece si se rastoarna peste carnea cu ciuperci si se amesteca bine 10minute.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sos de carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

ela 1

15.06.2010, 18:46

vreau si eu.......

Adinacarla 1

16.06.2010, 08:55

Am venit si eu la masa......cam tarziu dar macar virtual sa ma servesc si eu cu o astfel de bunatate...

ela 1

18.06.2010, 16:44

Adinacarla mai facem o portie pt tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura cu ciuperci la Zepter