Piure de cartofi cu sos picant

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2010 | 15477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piure avem nevoie de:
  • 5 cartofi mari
  • 60 g unt sau margarina
  • 50 ml lapte
  • sare   
  • Pentru sos avem nevoie de:
  • 450 g carne de porc pt gulas
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sos picant:

Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust.


Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4 linguri cu ulei cand uleiul este incins se adauga carnea si se prajeste in jur de 15 min.Separat intr-un bol se piseaza usturoiul iar peste el se adauga pasta de tomate, cimbrul, vegeta,piper se amesteca si se adauga 1 cana de apa peste apoi amestecul rezultat se pune peste carne si se completeaza cu apa pana se acopera toata carnea.Se lasa la fiert pana apa scade si carnea este fiarta apoi se sareaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.04.2010, 19:14

imi place felul asta de mancare

nadina73 1

14.04.2010, 00:44

super bun felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:42

si tie iti spun ca din titlu nu ghiceam ca e cu carnita , mancatorii de carne te vor ocolia asa ,. eu oricum citesc mie imi place si fara ,.reteta e foarte buna cimbrul e condimentul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu legume