Piure de cartofi cu sos picant

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2010 | 16460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piure avem nevoie de:
  • 5 cartofi mari
  • 60 g unt sau margarina
  • 50 ml lapte
  • sare   
  • Pentru sos avem nevoie de:
  • 450 g carne de porc pt gulas
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sos picant:

Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust.


Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4 linguri cu ulei cand uleiul este incins se adauga carnea si se prajeste in jur de 15 min.Separat intr-un bol se piseaza usturoiul iar peste el se adauga pasta de tomate, cimbrul, vegeta,piper se amesteca si se adauga 1 cana de apa peste apoi amestecul rezultat se pune peste carne si se completeaza cu apa pana se acopera toata carnea.Se lasa la fiert pana apa scade si carnea este fiarta apoi se sareaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.04.2010, 19:14

imi place felul asta de mancare

nadina73 1

14.04.2010, 00:44

super bun felicitari

mihaelar63 1

14.04.2010, 07:42

si tie iti spun ca din titlu nu ghiceam ca e cu carnita , mancatorii de carne te vor ocolia asa ,. eu oricum citesc mie imi place si fara ,.reteta e foarte buna cimbrul e condimentul meu preferat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb