Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic

de annemarry in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2015 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mazare 250 gr
  • Morcov 250 gr
  • Sfecla rosie 250 gr
  • 300 gr ficat de porc
  • otet balsamic 50 ml
  • o lingurita jumate zahar
  • unt pt prajit
  • sare, condimente, verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic:

Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile.


Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si apoi se taie feliute


Otetul balsamic se pune la fiert impreuna cu zaharul aproximativ 15 minute.




Ansamblare : luam o forma cerc, punem 2 linguri de piure de mazare, apoi de morcovi si terminam cu cel de sfecla ( l-am lasat pe cel de sfecla la sfarsit deoarece este mai zemos)si deasupra punem condimentele favorite si verdeata, langa punem feliutele de ficatel si ornam cu reductia de otet balsamic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare,morcov si sfecla rosie cu ficat de porc si reductie de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

26.01.2015, 08:49

annemarry 1

31.01.2015, 12:22

va multumesc mult :* !!

miki_a 1

15.01.2016, 23:56

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu piure de legume