Piure de spanac cu oua

de mihaelaradu in Mancaruri de legume, 15 Mar 2011 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg frunze de spanac
  • 1 cana lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua:

1. Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data, fiert, spanacul se scurge de apa si se toaca marunt.


2. Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu 1 lingurita de faina. Adaugam spanacul tocat si 1/2 din cana cu lapte. Invartim bine ca laptele sa se incorporeze.


3. Restul de lapte il adaugam treptat, pana aducem piureul la compozitia preferata (noi il preferam mai subtire)


4. Ouale se prajesc ochiuri si se servesc cu piure-ul de spanac.


Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MVMih 1

07.04.2011, 13:27

Bun bun. Dar 30 de min timp de preparare!?? Eu am inebunit ieri, am luat 2 kg de spanac din piatza si am curatat aproape 2 ore la el. Era mai tinerel cu frunze mici si multe dar.....Oricum

adry88 1

26.05.2011, 17:54

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 11:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu OUA si CARNATI :)))