Pizza

de elena1988 in Pizza, 4 Feb 2011 | 1365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat- faina , drojdie, sare, apa
  • salam uscat
  • ciuperci la cutie feliate
  • piept de pui la gratar
  • ardei gras
  • ketchup iute
  • oregano
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se pune la dospit 1-2 ore.

Ccascavalul se rade, ardeiul il taiem fideluta. Se intinde aluatul pe blat si se decupeaza cercuri cu o cana, se aseaza blaturile pe o tava cu hartie de copt, se ung blaturile cu ketchup apoi se presara oregano si punem ingredientele peste blat , se pune la cuptorul incins cam 10 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3
Pizza-4

COMENTARII (13)

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:33

rocsi kuki

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:33

onesta ruxy luk

elena1988

elena1988 1

24.02.2011, 16:33

kamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!