Pizza

de Bunica in Pizza, 21 Iul 2013 | 1894 vizualizari

 

Raspunsul la intrebarea:ce vrei sa mananci la cina a fost ferm.....PIZZA. Dorinta i-a fost indeplinita!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml. lapte
  • 350-400 g. faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • 200 g. piept de porc afumat
  • 1 cabanos
  • 2 bucati sunca presata
  • 300 g. ciuperci
  • 20 masline
  • 2 oua
  • 200 g. cascaval Delaco
  • 2 linguri suc de rosii
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Pentru inceput pregatim blatul.


Punem ,intr-un castron,faina(300g)si adaugam laptele cald,zaharul,sarea ,uleiul,drojdia si framantam pana obtinem in aluat care nu se lipeste de mana.Daca este nevoie (si sigur este)adaugam faina.Eu l-am framantat cu mana.Lasam sa se odihneasca 20 min.


Tocam marunt cabanosul,pieptul de porc,sunca.


Scoatem samburii maslinelor.


Tava de pizza se unge cu unt,apoi asezam blatul.


Deasupra blatului punem sucul de rosii ,ciupercile,cabanosul,sunca,maslinele,pieptul de porc repatizandu-le uniform pe intreaga suprafata.


Cele 2 oua le amestecam bine si le turnam peste umplutura.


La final presaram cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.


Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 35-40 minute.

 

TIPS-URI

1

Faina nu se pune toata de la inceput.lasam 100 g. si le adaugam ,daca mai este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

camelia75 1

21.07.2013, 20:56

Bunica,azi nu refuz o pizza!!La cat am bagat in mine 2 zile,o pizza nu mai conteaza!
De maine,promit sa reiau dieta!!!

dantes 1

22.07.2013, 07:41

delicioasa

Sidy 1

22.07.2013, 07:43

Cate ai facut buni ??? Sa stiu daca....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume